Vážení a milí zákazníci, vzhledem k obtížné dostupnosti materiálu se může vyřízení objednávky zpozdit.

Hodnocení obchodu

4,8 143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
129x
4
7x
3
1x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Monika Sevcíkova | 2.5.2022
Predajca nekomunikoval, nereagoval na spravy ani na sms a policky, ktore boli podla predajcu odovzdane prepravcovi 19.4.2022 sme do dnes 2.5.2022 este neobdrzali!
Avatar autora Monika Čermáková | 19.4.2022
IK Avatar autora Ivana Kučerová | 28.2.2022
Poličky dorazili v pořádku, sice se spozdenim, ale prodejce komunikoval a za čekání policky stály. Určitě objednám znovu.
AO Avatar autora Anežka Ochová | 21.2.2022
Poličky jsou fajn, ale než jsme je dostali, to byla hrůza. Chtěla jsem je koupit od malovýrobce a podpořit živnostníka. Nakonec vánoční dárek objednaný začátkem listopadu přišel v únoru (po několikeré urgenci, nezodpovězených mailech a chatech). Nerada píšu špatné recenze, ale takovýhle přístup se mi nelíbí a nechci ten "zážitek" dopřát dalším zákazníkům. Fajn produkty, ale přístup za tu cenu nestojí.
KN Avatar autora Kamila Netolická | 11.2.2022
od 16.12.2021 mám objednáno, zaplaceno a do dnešního dne 11.2.2022 nedodáno. Pan majitel Doskočil už mi nezvedá ani telefon.
P Avatar autora Petra | 23.1.2022
M Avatar autora Martina | 30.11.2021
Rychlé dodání, perfektní kvalita, krásné zboží
Z Avatar autora Zdeňka | 29.11.2021
Super policka "bez použití" vrtačky :D doručení na 1
PH Avatar autora Petra habichova | 29.11.2021
Skvělý obchod krásne zboží
LM Avatar autora Lenka Matoušková | 29.11.2021
Ano doporučuji , skvělá práce
Avatar autora | 29.11.2021
doporučuji
I Avatar autora Iri | 28.11.2021
Výrobek dělá parádu celý rok
O Avatar autora Ollie | 28.11.2021
Perfektní výrobky, spokojenost.
Avatar autora | 28.11.2021
Avatar autora | 28.11.2021
K Avatar autora Kamila | 28.11.2021
Avatar autora | 28.11.2021
Avatar autora | 28.11.2021
Avatar autora | 28.11.2021
Avatar autora | 28.11.2021

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 143