VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, Z DŮVODU ROSTOUCÍCH CEN MATERIÁLU JSME NUCENÍ OD 1.8. 2021 NAVÝŠIT CENU NAŠICH PRODUKTŮ. U OBJEDNÁVEK VYTVOŘENÝCH DO 31.7. 2021 ZŮSTÁVÁ CENA STEJNÁ!

Hodnocení obchodu

4,8 93 hodnocení
Přidat hodnocení
5
84x
4
3x
3
2x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zuzana | 10.7.2021
Dlouhá doba dodání (déle než měsíc) v průběhu které se nikdo neozval. Po cca 6 týdnech přišel email, že byla objednávka vyřízená a jako dárek jsem održela slevový kupón, který byl v té době už měsíc propadlý…. Poličky jsou hezké, za dobrou cenu, znovu zde ale už nenakoupím. Komunikaci obchodu hodnotím jako nedostatečnou a propadlý slevový kupón je směšný.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.7.2021
Dobrý den, velmi se za zdržení omlouváme, bohužel materiál ze kterého poličky vyrábíme byl dlouhodobě nedostupný a to byl důvod toto zdržení. Slevový kupón je stále platný pouze se jednalo o špatnou šablonu emailu. Ještě jednou se za omlouváme.
KM Avatar autora Krystian Maršík | 14.6.2021
nejsem spokojený, dlouhá čekací doba, bordel ve firmě který spočívá v tom, že vám za dobu čekání nabídnou slevu, která již dávno uplynula. Toto jen ukazuje jaký bordel tam mají. Již nikdy více!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.6.2021
Dobrý den, Omlouváme se dlouhou dobu čekání, bohužel je nyní problém se získáním materiálu pro výrobu a to nás velmi zdržuje. Za chybný datum v e-mailu se omlouváme, ale slevový kód je platný a nyní je již email opravený. Děkujeme za pochopení.
LP Avatar autora Lada Pražáková | 11.6.2021
Spokojenost
Avatar autora | 7.6.2021
Nejsem spokojena, dlouha cekaci doba a to co prislo jedna velka katastrofa.
E Avatar autora Eunika | 7.6.2021
Mohu jen doporučit. Poličky jsou opravdu krásně a precizně udělané. Delší dodací lhůtu akceptuji a naprosto chápu. Komunikace po emailu ze strany obchodu v naprostém pořádku. Mohu doporučit a ještě jednou moc děkuji za vstřícnost. Děkuji a doporučuji!
V Avatar autora Vlaďka | 3.6.2021
Od 16.5 mám objednané poličky a kromě potvrzovaciho e-mailu zatím žádná odezva. Abych se dozvěděla něco víc, Zkusila jsem kontaktovat přes Instagram.... 4 den a žádná odpověď. Volám na telefonní číslo, tam hlasovka. Delší doba dodání by mi nijak nevadila (precejenom to mají uvedené na svých internetových stránkách), ale komunikace je základ.
M Avatar autora marcela | 27.5.2021
všem doporučuji....skvělé poličky..skvělá komunikace...prostě vše na 1
V Avatar autora Veronika | 26.5.2021
Spoko, dobra komunikace, policka triangl odpovida fotce.
M Avatar autora Mikulkova | 20.5.2021
Spokojna
N Avatar autora Nikola | 8.5.2021
Delší doba dodání, ale produkty jsou krásně a kvalotne zpracované a navíc za super cenu. Velká spokojenost.
M Avatar autora Marky | 8.5.2021
Rychlé dodání, pěkný výrobek
LV Avatar autora Lucie Vlachová | 3.5.2021
Super rychlé dodání, vše v pořádku.
Avatar autora | 2.5.2021
Avatar autora T | 1.5.2021
Zbozi neni zadny nadprumer, ale za tu cenu budiz. Komunikace hruza. Zaplatil jsem hned, 14 dni ticho, sam jsem se musel ozvat a bylo mi odepsano, ze material naskladnili nedavno a ze uz se pracuje na vyrobe. Myslim, ze by melo byt automaticke me o tomto kontaktovat, ne az po moji iniciative. Velmi me rozesmal jejich darek.. 10% sleva na dalsi nakup. No, logicky uz u vas nenaukoupim, protoze ta zkusenost s komunikaci me zarazi.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.5.2021
Dobrý den, Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Bohužel sehnat materiál je nyní velmi náročné, kvůli krizi je ho nedostatek. Omlouváme se, že jsme Vás neinformovali včas, víme že toto je naše slabá stránka a pracujeme na tom, abychom komunikaci se zákazníky zlepšili! Na webu je informační proužek, který na tuto skutečnost s nedostatkem materiálu upozorňuje. Víme, že 10% není moc, ale více si kvůli nízké marži dovolit nemůžeme. Samozřejmě bychom Vám rádi nabídli nějakou kompenzaci, ale bohužel zde není žádný podpis a tak kvůli velkému množství objednávek nevíme s kým nyní komunikujeme.
K Avatar autora Klára | 1.5.2021
J Avatar autora Jana | 26.4.2021
Nejsem dodání trvalo dlouho, po dobu dlouhého dodání se nikdo neozval, aby vysvětlil proč. Až na mé zavolání kde je výrobek se mi omlouvali, že nemají materiál.
MW Avatar autora Martina Walterová | 26.4.2021
Velká spokojenost, vše vyřízeno v pořádku a rychle, ve vázičce už mám tulipány a jsem moc spokojená.
E Avatar autora Eva | 23.4.2021
S nákupem jsem velmi spokojena. Poličky hexagon jsem sháněla dlouho a na Poličkárně jsem konečně našla za super cenu a navíc, si je můžu nalakovat podle sebe. Poprosila jsem i o vzorek dřeva, kvůli vyzkoušení odstínu a byl v balíku přibalený. Z toho mám velkou radost. Dodací doba byla delší, ale s tím jsem počítala, na stránkách bylo upozornění, takže to rozhodně nelze vyčíst.
D Avatar autora Dana | 22.4.2021
Krásně precizně provedené, bezvadný nápad za dobrou cenu. Těším se, až budu mít nabarveno a na zdi :-)
V Avatar autora Vanessa | 21.4.2021
Moc pěkné doporučuji

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 93