Vážení a milí zákazníci, vzhledem k obtížné dostupnosti materiálu se může vyřízení objednávky zpozdit.

Hodnocení obchodu

4,7 107 hodnocení
Přidat hodnocení
5
95x
4
4x
3
3x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.9.2021
SJ Avatar autora Stanislava Jarotková | 18.9.2021
ML Avatar autora Martin Láznička | 10.9.2021
S obchodem bohužel nejsem spokojen, zboží bylo ihned zaplaceno, dodáno až po urgencích za 31 dní. Žádná reakce obchodu, že zboží není dostupné, přitom bylo při nákupu skladem. Při urgencích mi bylo sděleno, že zboží budou odesílat v pátek, ale přišlo až v za 6 pracovních dní.
Avatar autora | 4.9.2021
ZP Avatar autora Zuzana Pokorná | 4.9.2021
Očekávala jsem delší dodací lhůtu, takže s tímto vědomím za mě perfektní! Police jsou velmi kvalitně udělané, žádná tříska ani spoj. 100% doporučuji. Vyplatí se počkat a za tu cenu..? Krása!
S Avatar autora Stanka | 2.9.2021
V žádném případě tento obchod nikomu nedoporučím. Objednala jsem si poličky jako dárek a přivedla se tak do velice trapné situace. Poličky jsou snad v pořádku, ale dodací lhůta neskutečně dlouhá. Nemám vlastně ani chuť se rozepisovat. Už si zde nic neobjednám.
M Avatar autora Mirka | 30.8.2021
Skvělé, Poličky i vázy jsou úžasné.
B Avatar autora Blanka | 24.8.2021
Poličky jsou skvělé. Ještě předčily mé očekávání. Dodací lhůta byla delší, ale při nákupu jsem na to byla upozorněna.
ŚS Avatar autora Śárka Stejskalová | 23.8.2021
Policky jsou hezke, jen jsem na ne cekala 2 mesice. A to bylo psano, ze je zbizi skladem.
J Avatar autora Jitule | 23.8.2021
skvělý
PJ Avatar autora Petra Jakubcová | 23.8.2021
Veliká spokojenost, sice jsme chvilku cekali na dodani kvuli chybejicimu materialu, ale to se v tehle dobe da pochopit. Komunikace a nasledne dodani policek uplne bez problemu. Policky jsou krasne a kvalitni.
M Avatar autora Matez | 17.8.2021
80 dnů jsem čekal na zaplacené zboží, které bylo označeno jako skladem!
K Avatar autora Katka | 10.8.2021
Sice to trvalo déle ale jsem moc spokojená určitě si ještě něco od vás objednám,děkuji.
L Avatar autora Lucka | 7.8.2021
Sice sem cekala na policky strasne dlouho. Kvuli koronaviru. Ale zbozi prislo nakonec a je moc krasne. A k tomu mi jeste poslali darek.
Z Avatar autora Zuzana | 10.7.2021
Dlouhá doba dodání (déle než měsíc) v průběhu které se nikdo neozval. Po cca 6 týdnech přišel email, že byla objednávka vyřízená a jako dárek jsem održela slevový kupón, který byl v té době už měsíc propadlý…. Poličky jsou hezké, za dobrou cenu, znovu zde ale už nenakoupím. Komunikaci obchodu hodnotím jako nedostatečnou a propadlý slevový kupón je směšný.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.7.2021
Dobrý den, velmi se za zdržení omlouváme, bohužel materiál ze kterého poličky vyrábíme byl dlouhodobě nedostupný a to byl důvod toto zdržení. Slevový kupón je stále platný pouze se jednalo o špatnou šablonu emailu. Ještě jednou se za omlouváme.
KM Avatar autora Krystian Maršík | 14.6.2021
nejsem spokojený, dlouhá čekací doba, bordel ve firmě který spočívá v tom, že vám za dobu čekání nabídnou slevu, která již dávno uplynula. Toto jen ukazuje jaký bordel tam mají. Již nikdy více!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.6.2021
Dobrý den, Omlouváme se dlouhou dobu čekání, bohužel je nyní problém se získáním materiálu pro výrobu a to nás velmi zdržuje. Za chybný datum v e-mailu se omlouváme, ale slevový kód je platný a nyní je již email opravený. Děkujeme za pochopení.
LP Avatar autora Lada Pražáková | 11.6.2021
Spokojenost
Avatar autora | 7.6.2021
Nejsem spokojena, dlouha cekaci doba a to co prislo jedna velka katastrofa.
E Avatar autora Eunika | 7.6.2021
Mohu jen doporučit. Poličky jsou opravdu krásně a precizně udělané. Delší dodací lhůtu akceptuji a naprosto chápu. Komunikace po emailu ze strany obchodu v naprostém pořádku. Mohu doporučit a ještě jednou moc děkuji za vstřícnost. Děkuji a doporučuji!
V Avatar autora Vlaďka | 3.6.2021
Od 16.5 mám objednané poličky a kromě potvrzovaciho e-mailu zatím žádná odezva. Abych se dozvěděla něco víc, Zkusila jsem kontaktovat přes Instagram.... 4 den a žádná odpověď. Volám na telefonní číslo, tam hlasovka. Delší doba dodání by mi nijak nevadila (precejenom to mají uvedené na svých internetových stránkách), ale komunikace je základ.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 107

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.