Vážení a milí zákazníci, vzhledem k obtížné dostupnosti materiálu se může vyřízení objednávky zpozdit.

Hodnocení obchodu

4,9 100 hodnocení
Přidat hodnocení
5
92x
4
5x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 7.4.2021
Delší doba dodání, jinak vše v pořádku.
ZR Avatar autora Zdenka Rucka | 24.3.2021
Nemám co bych vytkla
KP Avatar autora Kateřina Poláková | 24.3.2021
Můžu opravdu doporučit. Super komunikace, ochota, rychlé dodání a i přes informaci, že se může doba protáhnout opravdu přišlo vše rychle. Už plánujeme nákup novinky. Ty vázy jsou super ❤️ za nás i 10 hvězdiček
N Avatar autora Nataša | 24.3.2021
Naprostá spokojenost, mám bílou i černou verzi a jsem nadšená!!!
Avatar autora | 20.3.2021
P Avatar autora Petra | 19.3.2021
Avatar autora | 15.3.2021
J Avatar autora Jana | 14.3.2021
Velice pěkná Polička☺️V jednoduchosti je síla????????
K Avatar autora Kateřina | 9.3.2021
Doporučuji nepsat u zboží skladem a dodání 3-5 dní, když to není pravda. Jen tím snižujete svojí důvěryhodnost. Ti co u Vás nakupují poprvé si mohou myslet, že naleli. Objednané zboží přišlo (za 21 dní) v pořádku a je pěkné.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.3.2021
Dobrý den, omlouváme se Vám za tuto zkušenost, bohužel jsme nyní bojovali s nedostatkem materiálu pro výrobu jinak se snažíme vše dodržovat. Na webu máme informační proužek, který na tuto skutečnost poukazuje. Ještě jednou se Vám moc omlouváme a jsme rádi že se Vám poličky líbí.
V Avatar autora Veronika | 8.3.2021
Avatar autora | 8.3.2021
MT Avatar autora Martina Turková | 8.3.2021
Vše přišlo v pořádku . Polička je krásná a podle návodu ji každý lehce složí ???? Doporučuji
ML Avatar autora Marie Lacinová | 7.3.2021
Vše v pořádku spokojenost
PK Avatar autora Petra Kyselová | 7.3.2021
Krásná kvalitní práce dělané s láskou
Avatar autora | 3.3.2021
M Avatar autora Monika | 2.3.2021
Policky jsou krasne a kvalitni, vsem doporucuji :)
Avatar autora | 2.3.2021
JP Avatar autora Jaroslava Potančoková | 2.3.2021
dlouhá čekací doba
M Avatar autora Michaela | 2.3.2021
Obchod doporučuji
Avatar autora | 2.3.2021

Stránka 3 z 5 , položek celkem: 100

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.