Vážení a milí zákazníci, vzhledem k obtížné dostupnosti materiálu se může vyřízení objednávky zpozdit.

Hodnocení obchodu

4,8 139 hodnocení
Přidat hodnocení
5
126x
4
6x
3
1x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
RV Avatar autora Radka Veselá | 12.1.2021
Domečky jsou nádherné, rychle dodané. Doporučuji.
LK Avatar autora Lucie Kulová | 12.1.2021
Spokojená s výrobkem - domečky, potěšily mě, zároveň spolupráce a zaslání
D Avatar autora Dominika | 12.1.2021
Krásný adventní kalendář ve formě čtyř domečků svícnů.
D Avatar autora Deny | 12.1.2021
Kupovali jsme hexagon policky, rozhodne ocenuji napad udelat prave hexagon, je to originalni, vkusne a dobre kombinovatelne. Mozna bych zvazila, zda by nebylo lepsi udelat variantu c. 2 a to nalakovane policky (treba pro lidi, kteri v malem byte policku zkratka nenatrou). Doba dodani dobra i pred Vanoci, vyborne zabaleno. Nemam co vytknout!
R Avatar autora Radek | 12.1.2021
Poličky jsem koupil jako dárek a opravdu se to povedlo. Poličky jsou báječné. Idea poskládat si zeď dle svého je super a zároveň jsou dodané bez barvy, takže si je můžete namořit, jak chcete. Doprava a balení super, do poslední chvíle přítelkyně netušila, co to je :) Asi budeme dokupovat další.
MF Avatar autora Marcela Fialová | 12.1.2021
Krásné domečky, rychlé dodání. Moc doporučuji.
L Avatar autora Lenka | 12.1.2021
Naprosá spokojenost, poličky jsou krásné a už visí. Uvažuji o dalších.
M Avatar autora Michaela | 12.1.2021
Krásné domečky, super cena, rychle dodání, jsem moc spokojena
AK Avatar autora Aneta Kavková | 12.1.2021
Krásné domečky za super cenu.Jsem moc spokojená.
J Avatar autora Jarka | 12.1.2021
Domecky nádherné. Perfektní obchod.
ŠH Avatar autora Šárka Hornová | 12.1.2021
Krásné domečky!!! Spokojenost :)
AP Avatar autora Alena Pešková | 12.1.2021
Poličky jsou nádherné! Výborný obchod! Budeme je ještě dokupovat, výhoda je v tom že si je člověk poskládá tak jak se mu to hodí! Doporučuji všem a děkuji ????
K Avatar autora Klára | 12.1.2021
Poličky jsou krásné. Už visí. Moc děkuji.
PM Avatar autora Pavla Magnová | 12.1.2021
Krásné adventní domečky, rychlé dodání... Určitě budu nakupovat i nadále
T Avatar autora Tereza | 12.1.2021
Poličky jsou opravdu nádherné :)
L Avatar autora Lenka | 12.1.2021
Vše naprosto v pořádku, poličky jsou krásné a sklízí jen samé pozitivní ohlasy! Doporučuju
Avatar autora Petra ŠEVCŮ Špačková | 12.1.2021
Poličky už visí a jsou opravdu krásné. Moc děkuji
Avatar autora Lenka Čislinská | 12.1.2021
Vše naprosto v pořádku. Hexagony úžasné, už se těším až pověsím v novém domečku. Určitě jsem nenakupovala naposledy, už koukám po další objednávce. Přeji hodně štěstí.
MM Avatar autora Marcela Mašková | 12.1.2021
Obchod proběhl na jedničku. Velice milé a vstřícné jednání. Krásné zboží. DOPORUČUJI na 100%

Stránka 7 z 7 , položek celkem: 139

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné